Ο Στέφανος Οικονόμου στην εκπομπή της ΕΡΤ "Από τις έξι"
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΦΑΝΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΦΑΝΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΦΑΝΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΦΑΝΗ

ΝΟΜΙΚΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ

image06Σύμφωνα με τον Κώδικα περί Δικηγόρων η αμοιβή του Δικηγόρου καθορίζεται ελεύθερα σε συμφωνία με τον πελάτη του. Με το νέο νόμο παύουν να ισχύουν τα κατώτερα όρια που ορίζει ο Δικηγορικός Σύλλογος και ο δικηγόρος μπορεί να χρεώσει χαμηλότερες αμοιβές.

Το δικηγορικό μας γραφείο δεν παρέχει δωρεάν συμβουλές αλλά φροντίζει ώστε οι χρεώσεις που συμφωνεί με τους πελάτες του να είναι πάντοτε εύλογες και το όφελος του πελάτη από την παροχή των υπηρεσιών μας να είναι πάντοτε πολλαπλάσιο του κόστους που καταβάλλει.

Η χρέωση γίνεται με τρόπο διαφανή και απόλυτα κατανοητό για τον πελάτη είτε βάση ωριαίας χρέωσης είτε με κατ’ αποκοπή συμφωνηθείσα αμοιβή.

Ειδικά γιά απλές υποθέσεις όπως η έκδοση συναινετικών διαζυγίων, αγωγές διατροφής, μηνύσεις γιά ακάλυπτες επιταγές, διαταγές πληρωμής, αγωγές από τιμολόγια κλπ φροντίζουμε το κόστος γιά τον πελάτη να είναι όσο το δυνατόν πιό χαμηλό ώστε όλοι να μπορούν να έχουν πρόσβαση στη δικαιοσύνη.

Ειμαστε στη διάθεσή σας να σας ενημερώσουμε γιά το κόστος κάθε νομικής υπηρεσίας.

Το δικηγορικό μας γραφείο προσφέρει  επίσης και ειδικά Πακέτα Νομικής Υποστήριξης σε μηνιαία ή ετήσια βάση ιδανικά γιά επιχειρήσεις με μεγάλο όγκο δουλειών. Με αυτο τον τρόπο γνωρίζετε από την αρχή πόσο θα πληρώνετα ανά μήνα ή έτος και όλες οι νομικές ανάγκες της επιχείρησής σας θα καλύπτονται με ένα σταθερό κόστος.

Κανονίστε ένα ραντεβού με τους δικηγόρους του γραφείου μας ώστε να μας εκθέσετε τις ανάγκες σας και να σας υποβάλλουμε σχετική προσφορά.